Kuidas jõuab uus õlu Möku külmikusse?

Möku uus menüü on nüüdseks meie kappides jõudnud laagerduda umbes kuu aega. Väike sisseelamisaeg selja taga, mõtlesime ka teiega jagada seda rada, mis pidi 23 uut õlut ja 3 uut siidrit tee meie külmikutesse leidsid :).

Samm 1: Otsusta raske südamega millised vanad olijad pensile saata ja millisest loobumine tooks kaasa rahvarahutusi (vaatan sinu poole Sass).

Samm 2: Piidle nõutu näoga külmikuid ja ladu ja avasta taaskord, et ruumi on hirmus vähe, oioi kui vähe.

Samm 3: Kogu kokku tarnijate ja pruulikodade tootelehed. Püüa teha nägu, et orienteerud jube hästi nende sadade ja sadade erinevate nimede ja maitsete vahel.

Samm 4: Avasta, et ega ikka ei orienteeru küll. Kohe üldse mitte.

Samm 5: Ahasta natuke omaette. Aga õige natuke, sest peagi meenub, et kohalik õllejumal Gambrinuse-Karmo peab ju kõige detailirohkemat ja vürtsikamat õlle(neti)piiblit, mida su silmad näinud on.

Samm 6: tartugambrinus.blogspot.com.ee saab sinu järgmiste nädalate kõige kallimaks lugemisvaraks.

Samm 7: Loo google drive’is (ebavajalikult palju erinevaid) tabeleid ja süsteeme oma uute teadmiste kaardistamiseks, kus halvematel päevadel sa isegi oma kätetöös ei orienteeru. Aga vähemalt on sul “Väga Tähtsad Tabelid”, mis ülejäänud protsessis siiski hindamatuks osutuvad.
tabel                    (Esimene lehekülg Väga Tähtsatest Tabelitest)

Samm 8: Ürita hoomata, kui paljusid õllesid sa piiratud aja sees üldse suuteline proovima oled. Eksi rängalt, aga see on ka okei.

Samm 9: Anna aga ahnelt tellimused sisse ja jää põnevusega ootama.

Samm 10: Rõõmusta järgnevate päevade põnevate õllelaadungite üle ja patsuta end õlale, et päris mõistlik kogus sai. Ja siis avasta kuskilt majasügavikest veel kastide viisi varem degusteerimiseks saadetud õllesid. Mis muud kui pühi tolm maha ja korgi lahti.

Samm 11: Kõige olulisem samm. Kutsu erinevate õhtute jooksul kokku Kohalik Sõltumatute Õlledegusteerijate Komitee ja kukkuge tähtsate nägudega rüüpama.Processed with VSCO with a4 preset(Üks osake tähtsate nägudega komiteest)

 
Samm 12: Muuda baari kõige tähtsam pühakiri (ajalooline retseptiraamat) mõneks õhtuks kroonikaks ja pea õllelogi, kuhu kritselda üles kõik komitee asjakohased ja mitte nii asjakohased mõttevälgatused ja maitsemeenutused. raamat(Kõige väärtuslikum ese meie baaris)

 
Samm 13: Kinnitage keha.Processed with VSCO with a4 preset(Väga oluline punkt, ärge jätke vahele)

Samm 14: Nendi jälle, et ruumi on kole vähe ja mõnele tegijale oleks lausa oma külmikut vaja – ei suuda kohe midagi valikusse võtmata jätta.

Samm 15: Tee süda kalgiks ja riisu koorekiht. Nüüd jääb veel vaid uus kraam tahvlile maalida, kappidesse suruda ja loota, et teistele ka maitseb :).