Mökusse kõrtsmikuks?

Möku ruudukujuline baarilett otsib taas enda rüppe sümmeetrilisi ning mitte-nii-sümmeetrilisi kõrtsmikke!

Möku on varsti juba 10 aasta vältel kandnud erinevaid mütse: kodubaar, kultuuribaar, rändbaar, stand-up baar, välibaar, karaokebaar ja püstijalabaar. Õhtu mütsivaliku teevad töötajad, kes tol õhtul letis sagivad ning enda stiili järgi baari riietavad (vahest mitu kaabut ja kübarat korraga).

Mökusse1

Möku kärgperes toimetavad sama erinevad kamraadid nagu meie külmikutes ning kraanides pesitsevad erimaigulised õlled. Valik on kureeritud täppisteadusega, et kogu maitsespektrum oleks kaetud. Ning õlled on ka head.

mokusse3

Lisaks elavad meie ümber kõige toredamad naabrid, kelle sõbrad Mökus külas käivad ja vastupidi. Aknast välja vaadates lehvitavad vastu Tartu Uus Teater ja Magasini Tänava Suvila, teisel pool seina sahkerdavad Göök ja Generaadio ning trepist üles minnes ootavad sind Teater Must Kast, Gramophonetree Records plaadipood ja kunstnik Eleri Muhkli Stuudio. Kõik see kokku teebki Genialistide Klubi.

Seega, kui sa…

…suudad kaardimängu kõrvalt ideaalse pindi valada
…oskad muuta Toriseja hoopis Irvik Kassiks
…meeleldi pead baari erinevatel festivalidel
…teeksid seda kõike paar õhtut või päeva nädalas

…siis kirjuta meile silleliis@hotmail.com enne kui kalender viskab ette märtsikuu 20nda kuupäeva. Kirjuta sellest, mida me sinust sinu enda arvetes teada võiksime või ükskõik millest, mis sul parasjagu korda läheb. CV’ga ära näe vaeva :).

213