Mökusse kõrtsmikuks?

Möku ruudukujuline baarilett otsib enda rüppe sümmeetrilisi ning mitte-nii-sümmeetrilisi kõrtsmikke!

Möku on varsti juba 8 aasta vältel kandnud erinevaid mütse: kodubaar, kultuuribaar, rändbaar, stand-up baar, välibaar, karaokebaar ja püstijalabaar. Õhtu mütsivaliku teevad töötajad, kes tol õhtul letis sagivad ning enda stiili järgi baari riietavad (vahest mitu kaabut ja kübarat korraga).

Mökusse1

Möku kärgperes toimetavad sama erinevad kamraadid nagu meie külmikutes ning kraanides pesitsevad erimaigulised õlled. Valik on kureeritud täppisteadusega, et kogu maitsespektrum oleks kaetud. Ning õlled on ka head.

Mökusse12

Lisaks elavad meie ümber kõige toredamad naabrid, kelle sõbrad Mökus külas käivad ja vastupidi. Aknast välja vaadates lehvitab vastu Magasini Tänava Suvila, teisel pool seina sahkerdab Göök ning trepist üles minnes ootab sind Genialistide Klubi.

Seega, kui sa…

…suudad kaardimängu kõrvalt ideaalse pindi valada
…oskad muuta Toriseja hoopis Irvik Kassiks
…meeleldi pead baari erinevatel festivalidel
…teeksid seda kõike paar õhtut nädalas.

…kirjuta joudvald@gmail.com enne 01.09. Kirjuta sellest, mida me sinust sinu enda arvetes teada võiksime või ükskõik millest, mis sul parasjagu korda läheb. CV’ga ära näe vaeva :).